Karaoken MM-finaali, Helsinki 14.-18.11.2017

Maailman suurimman amatöörilaulukilpailun finaali järjestetään marraskuussa Helsingissä!

Karaoken MM-kilpailut järjestetään jo viidettätoista kertaa. Isäntämaana toimii tänä vuonna Suomi, jossa kilpailu on vuonna 2003 alunperin perustettukin.

Suomen omat edustajat valittiin syyskuun puolivälissä Sokos Hotel Vantaan ravintola Tulisuudelmassa. Naisten sarjassa Suomea edustavat Saija Loukkola ja Tanja Mujunen Helsingistä, miesten sarjassa Malcom Shroff Helsingistä ja Kim Terry Minjun Tampereelta. Duettosarjassa puolestaan kisaavat Wi-aam ”Viikku” Juwaisir & Joonas Malmivaara sekä Alexis Hjelt & Sari Hjelt. Isäntämaana Suomi saa lähettää kisoihin tuplamäärän edustajia, eli kaksi jokaiseen sarjaan.

MM-finaalin varmistuneita osallistujamaita on tällä hetkellä yli 20, mukaan lukien kisojen konkarit Panama ja Yhdysvallat, sekä ensimmäistä kertaa kisoihin osallistuva Etelä-Afrikka.

Maailmalla tunnettu kilpailu laajenee tänä vuonna entistäkin suuremmaksi, kun finaaliviikon avajaispäivänä Kulttuuriareena Gloriassa kruunataan historian ensimmäiset lasten- ja nuortensarjojen karaoken maailmanmestarit. Ilmoittautuminen juniorikisaan on käynnissä nettisivuilla (www.kwc.fi) 31.10. asti.

Juniorikilpailun yhteydessä Gloriassa järjestetään laulajille ja laulamisesta innostuneille suunnattu messupäivä, jonka aamupäivän ohjelmassa kuullaan laulajien, laulunopettajien ja muiden alan ammattilaisten puheenvuoroja. Tapahtumaa tekemässä ovat myös muun muassa soittimiin ja äänentoistolaitteisiin erikoistunut SoundTools, musiikkileikkikoulu JamKids sekä puhetyöläisille suunnattuun voice massageen erikoistunut Hierontamutka. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tule mukaan kannustamaan Suomen joukkuetta sekä seuramaan maailman suurinta ja tasokkainta amatöörilaulukilpailua!

Liput Karaoken MM-tapahtumiin myy Tiketti. Viikkopassilla pääset edullisesti osallistumaan kaikkiin viikon tapahtumiin!

Lisätiedot, kilpailukalenteri & ohjelma: www.kwc.fi