KWC-uutisia: ilmoittautumiset, duetot, majoitukset ja alkukarsinnat

Helteistä heinäkuun loppua! Tässä hiukan KWC Suomi -uutisia:

1.) Ilmoittautumisvideoita otetaan vastaan vielä huomenna 1.8. klo 23.59 saakka. Sen jälkeen saapuneet videot siirtyvät raadin arvioitaviksi, ja finaaliin päässeiden nimet julkistetaan maanantaina 6.8. Heille lähetetään myös sähköpostitse kutsu Tulisuudelman finaaliin.

2.) Original Sokos Hotel Vantaan majoitustarjous on jatkettu kestämään 12.8. saakka, eli finaaliin valittujen ja taustajoukkojen kannattaa sitten heti varata majoituksensa. Ohjeet ovat KWC:n sivulla:
https://www.kwc.fi/…/suomen-2018-kwc-finaalin-majoitustar…/

3.) Toisin kuin aiemmin uutisoitiin, tänä vuonna finaaliin otetaan myös duettoja. Duettokisaan voivat osallistua soolofinaaliin valitut tai osallistumalla keskiviikkona 29.8. Pub Hertaksessa vihoviimeiseen alkukarsintaan. Tähän karsintaan ilmoittautuminen alkaa pian, seuratkaa KWC-uutisointia!

4.) Olettehan huomanneet, että KWC-finaaliin voi myös päästä Rikary ry:n Avoimen Elokaraokekilpailun kautta, joka lauletaan Hyvinkäällä 11.8.
https://www.facebook.com/AVOIN-Elokaraokekilpailu-55803086…/

5.) Tulisuudelman finaalin aikataulua aikaistettiin hiukan: 31.8. ja 1.9. avaamme ovet klo 17 ja kisa alkaa kumpanakin päivänä klo 17.30.

Koska Suomi on MM-finaalin isäntämaa, lähetämme kisaan tuplamäärän laulajia eli neljä solistia, kaksi duettoa ja kaksi Champions-laulajaa. Tästä tulee siis jälleen kerran huima spektaakkeli.