Suomen finaalituomaristo 2018

Sini Ikävalko (tuomariston puheenjohtaja)
Sini Ikävalko on laulaja, pappi ja lifecoach. Tangomarkkinoilta ja The Voice Of Finlandista tuttu ”laulavapappi” voitti myös tämän vuoden IskelmäMestarit-kilpailun. Tällä hetkellä Sini on äitiyslomalla, mutta tahtoo oman artistiuden ohella auttaa muita kohti omia unelmiaan ja kasvamaan parhaaksi itsekseen elämänvalmennuksen avulla.

Astrid Nicole
Panamalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Astrid Nicole tietää miten mitkälle KWC-kilpailussa voi päästä: hän on vuoden 2016 naisten sarjan maailmanmestari. Astrid voitti myös Vuoden laulaja -kategorian Los Angelesin IPOP 2017 -tapahtumassa. Nyt hän tekee omaa musiikkiaan Suomesta käsin.

Joonas Malmivaara
Joonas on monelle helsinkiläiselle karaokelaulajalle tuttu karaoke-dj ja aktiivinen musiikinharrastaja. Hän edusti Suomea 2017 KWC:n duettosarjassa.

Sami Muhonen
Sami Muhonen on KWC 2009 Suomen finaalin voittaja ja saman vuoden MM finaalin kakkonen, UKC-laulukilpailun toiminnanjohtaja, ammattivalokuvaaja sekä videotuottaja. Samilla on vankka kokemus karaokelaulusta jo kolmen vuosikymmenen ajalta, hän laulaa kevyttä ja klassista musiikkia sekä keikkailee satunnaisesti.

Saija Loukkola
Karaokesuvussa kasvanut, koko ikänsä mm. kirkkomusikaaleissa ja kuoroissa laulanut karjalaislikka on vuoden 2017 KWC:n Suomen edustaja. ”Odotan tulevaa kisaviikonloppua suurella mielenkiinnolla: toivon kokevani suuria tunteita, yllätyksiä ja itsensä ylittämistä! Monille tuttu juontaja ja minunkin MM-matkallani mukana ollut Säde ”Sätky” Hovisilta-Jähi on lukuisia kertoja todennut ennen lavalle menoa: ”Muista, oot menossa sun omalle keikalle!” Tämän neuvon haluan jakaa myös tämän vuoden kilpailijoille; älkää ajatelko tätä kilpailuna, vaan että teillä on keikka vedettävänä. Silloin te olette lavalla oma itsenne!”

Anna von Hertzen
Anna on freelance-toimittaja ja kirjoituksenopettaja, jolle musiikki on intohimo. ”Kohtaan työssäni paljon ihmisiä, ja arvostan toisissa erityisesti läsnäoloa. Sitä, että ihminen on aidosti oma itsensä, uskaltaa heittäytyä ja toteuttaa itseään. Vain niin voi saavuttaa unelmansa – ja koskettaa aidosti muita.”

Tälle kuusikolle on uskottu 31.8.-1.9. tehtäväksi Suomen kisajoukkueen kasaaminen  joulukuiseen MM-finaaliin. Suomi saa lähettää kilpailuun neljä solistia ja kaksi duoparia.