Suomen edustajat karaoken MM-kilpailuun on valittu

Karaoken MM-kilpailu käytiin Original Sokos Hotel Vantaan ravintola Tulisuudelmassa 31.8.-1.9.

Suomea edustamaan lähtevät soololaulajien sarjaan Maija Soini, Tanja Lehti, Jaana Heiskanen ja Katja Felin. Duettosarjassa edustavat Tea Repo & Jyri Paavilainen sekä Julia Danilova & Kirka Chvynev. Ensimmäistä kertaa MM-kilpailussa on myös Champions-sarja, johon jokainen maa saa lähettää jo aiemmin MM-kilpailussa edustaneen laulajan. Suomi saa isäntämaana lähettää jokaiseen sarjaan tuplamäärän edustajia, ja kilpailun tuotanto kutsui Champions-sarjaan edustamaan vuonna 2013 kisanneen Jenni Taarin sekä vuonna 2008 kisanneen Kristoffer Ignatiuksen.

Karaoken MM-kilpailu käydään Helsingissä 19.-21.12.2018.

Lisäys (22.10.2018)
Lokakuussa kävi ilmi, että Suomi saakin Champions-kierrokselle kolme laulajaa. Kolmanneksi valittiin Toni K. Laaksonen.