Karaoken maailmanmestaruuskilpailut käydään ensi viikolla Helsingissä – kaupunkiin saapuu laulajia kahdestakymmenestä maasta

Tänä vuonna edustettuina ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Usa, Kanada, Etelä-Afrikka, Venäjä, Ukraina, Panama, Brasilia, Guatemala, Singapore, Angola, Japani, Indonesia, Intia ja Australia.

Karaoken MM-kilpailu, eli Karaoke World Championships käydään 19-21.12. Apollossa, Helsingissä. Kyseessä on maailman suurin amatöörilaulukilpailu, jossa kilpailijat laulavat soolo- ja duettosarjoissa. Tämän vuoden uudistuksiin kuuluvat sukupuolikategorioista luopuminen, sekä uutena tulokkaana paljon toivottu Champions-sarja, joka mahdollistaa jo kerran maataan edustaneen kilpailijan osallistumisen uudestaan!

Kilpailun järjestää kotimainen karaokejätti Singa, ja kilpailulähetys näytetään suorana ISTV:ssä, sekä YouTubessa. Myös paikan päälle on mahdollisuus tulla kannustamaan – keskiviikkona Apolloon on vapaa pääsy, torstain ja perjantain kisakierroksille liput myy Tiketti.

Viime vuonna kilpailun naisten sarjan voitti Chyeé Howell (USA), miesten sarjan Pedro Matias (Angola) ja duettojen sarjan Ryota Kaizo & Rena Saito (Japani). Suomen edustajista kymmenen parhaan joukkoon ylsi Terry Kim.

Katso tunnelmia viime vuoden finaalista mtv.fi -palvelusta!

Lisätiedot & haastattelut:
Luca Gargano, tuottaja
[email protected]
050 5514165