Videokarsinnan tulokset

Karaoken MM-kilpailun videoilmoittautuminen päättyi juhannuksena, ja heinäkuun aikana videoita ovat katselleet sekä äänestäjät Facebookissa että KWC:n oma videoraati. Lähetetyistä 50 videosta valittiin 11 laulajaa Suomen KWC-finaaliin kisaamaan paikoista Tokioon edustamaan Suomea marraskuun MM-loppukilpailussa.

Facebook-äänestyksestä jatkoon pääsi viisi eniten ääniä saanutta:
Mikko Törmälä Kokemäeltä, Sari Maria Hjelt Orihuela Costalta, Laura Hyrkkö Espoosta, Reeta Raivio Heinolasta ja Toni Kristian Laaksonen Helsingistä.

Videoraati valitsi jatkoon kuusi laulajaa: Julia Grönvall Espoosta, Tiina Kaurila Vantaalta, Saara Tallqvist Lahdesta, Siru Mykkänen Vantaalta, Alexis Hjelt Orihuela Costalta ja Lissa Joensuu Riihimäeltä.

Onnittelut kaikille jatkoon päässeille!

KWC-kisaan on mahdollista vielä hakea neljässä karsinnassa:
1.8.2019 Turun KWC-karsinta 2019, Bambu Garden klo 18-23.30
8.8.2019 Helsingin KWC-karsinta 2019, Wallis Karaoke Bar klo 19-23
9.8.2019 Joensuun KWC-karsinta 2019, Viihderavintola Las Palmas, klo 20
14.8.2019 Tampereen KWC-karsinta 2019, Tiikerihai, klo 19

Suomen KWC-finaali pidetään tuttuun tapaan Original Sokos Hotel Vantaan ravintola Tulisuudelmassa 30.-31.8.2019 ja kaksipäiväinen kilpailu striimataan suorana ISTV:n kautta. Elokuun lopussa tiedetään ketkä edustavat Suomea Tokiossa marraskuun KWC-finaalissa.

Tervetuloa mukaan kilpailemaan sekä kannustamaan!