Osallistu KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailuun!

Haluatko karaoken Suomen mestariksi? Haluatko edustaa Suomea karaoken MM-finaalissa, joka lauletaan tänä vuonna etänä nettikilpailuna?

KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailussa lauletaan soolo-, duetto- ja seniorikategorioissa.

Livekarsinnat:

KWC suomenmestaruuskilpailun alkukarsintoja ehdittiin käydä karaokebaareissa tammi-helmikuussa. Koronaepidemian takia loput kevään alkukarsinnoista peruutettiin, ja nyt karaokebaarien vähitellen auetessa haluamme yhä seurata tilannetta. Aiemmin suunnitellut karsinta-, semifinaali- ja finaalitapahtumat on vielä toistaiseksi peruttu. Tarkistamme tilanteen uudelleen kesäkuun lopussa. Heinäkuun alussa osataan varmasti kertoa miten kilpailu etenee niiden osalta, jotka ovat päässeet jatkoon tammi-helmikuun alkukarsinnoissa. Toivomme yhä että baareissa voidaan loppukesästä pitää lisää karsintoja ja semifinaaleja.

Videokarsinnat:
Videoilmoittautuminen on käynnissä 1.1.-19.6. Heinäkuussa jokainen saa äänestää omia suosikkejaan videolla kisaan ilmoittautuneiden joukosta.

Facebook-käyttäjät saavat äänestää videoista ja lisäksi KWC:n videoraati kutsuu laulajia suoraan finaaliin. Videokarsinnasta jatkoon päässeet julkaistaan myöhemmin.

Finaalit:
Suomenmestaruusfinaalit lauletaan näillä näkymin elokuun lopussa Vantaalla. Finaali saattaa siirtyä mutta lähdemme yhä siitä, että se pyritään järjestämään yleisötapahtumana. Mikäli tämä osoittautuu liian vaikeaksi, on vaihtoehtona verkkokilpailu kuten maailmanmestaruusfinaalissa.

Suomenmestaruustittelien lisäksi myös muille kisassa menestyneille on luvassa mahtavia palkintoja. Finalisteista valitaan Suomen edustusjoukkue marraskuiseen Karaoken MM-kilpailuun, joka käydään poikkeuksellisesti verkossa.

Osallistu näin:
Alkukarsinnoista ja semifinaaleista tiedotetaan kwc.fi-sivulla ja sosiaalisessa mediassa sitä mukaa kun ne varmistuvat. Alkukarsintoihin ei ilmoittauduta etukäteen vaan voit vain mennä paikan päälle. Ota selvää mikä karaokelista valitsemassasi alkukarsintapaiukassa on ja varaudu laulamaan kaksi laulua hyvin.

Videokarsintaa varten voit kuvata tai pyytää ystävääsi kuvaamaan minkä hyvänsä lauluesityksesi. Se voi olla kuvattu kotona, karaokebaarissa tai vaikka pihajuhlassa. Se voi olla säestyksen kera tai ilman säestystä. Tärkeintä on, että lauusi kuuluu selkeästi ja näyt kuvassa. Videon ei tarvitse kestää koko kappaletta, mutta vähintään minuutin kesto on toivottava. Tarkemat video-ohjeet ja ilmoittautumislomake ovat täällä: VIDEOILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Tervetuloa laulamaan suomenmestaruudesta ja edustuspaikasta Karaoken MM-kilpailussa!