Osallistu KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailuun!

Haluatko karaoken Suomen mestariksi? Haluatko edustaa Suomea karaoken MM-finaalissa Kanadassa?

KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailussa lauletaan soolo-, duetto- ja seniorikategorioissa.

Livekarsinnat:
Alkukarsintoja järjestetään karaokebaareissa ympäri Suomen tammikuusta kesäkuuhun ja semifinaalit pidetään kesä-elokuussa.

Videokarsinnat:
Videoilmoittautuminen on käynnissä 1.1.-31.5. ja suuri videoäänestys finaalipaikoista käydään kesäkuussa. Äänestä silloin suosikkisi suoraan Tulisuudelman finaaliin!

Facebook-käyttäjät saavat toukokuun aikana äänestää videoista ja lisäksi KWC:n videoraati kutsuu laulajia suoraan finaaliin. Videokarsinnasta jatkoon päässeet julkaistaan kesäkuun lopussa.

Finaalit:
Suomenmestaruusfinaalit lauletaan 28.-29.8. Original Sokos Hotel Vantaalla. Aiemmin ilmoitettu seniorifinaali Heinolassa on siis myös siirtynyt Tulisuudelmaan.

Suomenmestaruustittelien lisäksi myös muille kisassa menestyneille on luvassa mahtavia palkintoja. Finalisteista valitaan Suomen edustusjoukkue marraskuiseen Karaoken MM-kilpailuun Kanadaan.

Osallistu näin:
Alkukarsinnoista ja semifinaaleista tiedotetaan kwc.fi-sivulla ja sosiaalisessa mediassa sitä mukaa kun ne varmistuvat. Alkukarsintoihin ei ilmoittauduta etukäteen vaan voit vain mennä paikan päälle. Ota selvää mikä karaokelista valitsemassasi alkukarsintapaiukassa on ja varaudu laulamaan kaksi laulua hyvin.

Videokarsintaa varten voit kuvata tai pyytää ystävääsi kuvaamaan minkä hyvänsä lauluesityksesi. Se voi olla kuvattu kotona, karaokebaarissa tai vaikka pihajuhlassa. Se voi olla säestyksen kera tai ilman säestystä. Tärkeintä on, että lauusi kuuluu selkeästi ja näyt kuvassa. Videon ei tarvitse kestää koko kappaletta, mutta vähintään minuutin kesto on toivottava. Tarkemat video-ohjeet ja ilmoittautumislomake ovat täällä:

Avaa videoilmoittautumislomake tästä!

Tervetuloa laulamaan suomenmestaruudesta ja edustuspaikasta Karaoken MM-kilpailussa!