KWC:n videokarsinta jatkuu koko toukokuun, baarikarsintoja päivitetään

KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailu on nyt käynnissä, ja kisaan voi osallistua sekä alkukarsinnoissa että videoilmoittautumisella kesään saakka!

Tämän kevään koronavirusepidemia vaikuttaa myös karaokebaareihin ja sitä myötä suomenmestaruuskilpailun karsintoihin. Osa alkukarsinnoista peruuntuu tai siirtyy myöhempään ajankohtaan. Päivitämme tiedot kilpailun sivulle www.kwc.fi/kwc2020/ sitä mukaa kun saamme niistä tietoa.

Näillä näkymin semifinaalit pidetään suunnitellusti kesä-elokuussa ja SM-finaali elokuun lopussa Vantaalla. Huom! Toisin kuin aiemmin mainostettiin, myös seniorifinaali lauletaan 28.-29.8. Original Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa.

Aiemmin videoilmoittautuminen ilmoitettiin loppuvaksi huhtikuun lopussa, mutta se jatkuukin kuukauden pidempään: videolla saa ilmoittautua 31.5. saakka ja videoäänestys käydään netissä kesäkuussa.

Videoilmoittautuminen on täällä: www.kwc.fi/2020/01/01/osallistu-kwc-karaoken-suomenmestaruuskilpailuun/

KWC karaoken suomenmestaruuskilpailu haluaa myös muistuttaa varovaisuudesta ja huolellisuudesta tämän virusepidemian aikana. Muistetaan pestä niitä käsiä eikä kokoonnuta nyt kovin isoilla porukoilla, kuten on ohjeistettu!