Karaoken suomenmestaruuskilpailun videoilmoittautuminen jatkuu juhannukseen saakka

KWC suomenmestaruuskilpailun alkukarsintoja on käyty karaokebaareissa ympäri maan sekä netissä videoilmoittautumisella.

Kesäkuussa oli tarkoitus aloittaa baareissa semifinaalit ja videokisan nettiäänestykset. Koronaepidemian takia valtaosa alkukarsinnoista peruutettiin, ja nyt karaokebaarien vähitellen auetessa haluamme yhä seurata tilannetta. Sen vuoksi videoilmoittautumista jatketaankin juhannukseen saakka ja aiemmin suunnitellut semifinaali- ja finaalitapahtumat on vielä toistaiseksi peruttu.

Heinäkuussa jokainen saa äänestää omia suosikkejaan videolla kisaan ilmoittautuneiden joukosta, ja heinäkuun alussa osataan varmasti myös kertoa miten kilpailu etenee niiden osalta, jotka ovat päässeet jatkoon tammi-helmikuun alkukarsinnoissa.

Toivomme että baareissa voidaan pitää lisää karsintoja ja semifinaaleja elokuun puolella. Suomenmestaruusfinaalikin saattaa siirtyä mutta lähdemme yhä siitä, että se pyritään järjestämään yleisötapahtumana. Mikäli tämä osoittautuu liian vaikeaksi, on vaihtoehtona verkkokilpailu kuten maailmanmestaruusfinaalissa.

Uskomme, että kaikki kisaajat ymmärtävät tilanteen. Teemme parhaamme, jotta KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailu olisi tänäkin vuonna Suomen upein karaokekilpailu. Haluamme kuitenkin samalla että kisaan osallistuminen on kaikille turvallista.

Kilpailussa palkitaan karaoken suomenmestarit soolo-, duetto- ja seniorikategorioissa ja valitaan myös neljän laulajaa edustamaan Suomea karaoken MM-finaalissa, joka käydään marraskuussa verkossa.