Suomenmestaruusfinaali siirtyy verkkoon

KWC  Karaoken suomenmestaruuskilpailun alkukarsinnat keskeytettiin maaliskuussa koronaepidemian takia. Kesän aikana järjestettiin videokarsinnat ja niiden yleisöäänestys, ja elokuun alun olemme seuranneet virusepidemian tilannetta ja selvittäneet vaihtoehtoja lisäkarsintojen, semifinaalien ja finaalin järjestämiseksi.

Lisääntyneet tartunnat ja yhä jatkuva epävarmuus yleisötapahtumien turvallisessa järjestämisessä johtivat siihen päätökseen, että  suomenmestaruudesta lauletaan syyskuussa etänä nettifinaalissa. Samalla valitaan neljä solistia edustamaan Suomea marraskuiseen KWC MM-finaaliin, joka lauletaan niin ikään verkossa.

Kilpailua voi seurata ja omia suosikkeja äänestää tällä sivulla 21.-26. syyskuuta.

Muistakaa myös tämä KWC:n sääntömuutos: tänä vuonna MM-finaalissa Suomea edustaville ei tule kahden vuoden karenssia, vaan mukaan voi pyrkiä uudestaan jo heti ensi vuonna!