KWC karaoken suomenmestaruus ratkaistaan viime vuoden tapaan videokilpailuna

Finaaliin on kutsuttu noin 90 kilpailijaa kevään videokarsinnoista sekä viime vuonna osallistuneista laulajista.

Ensimmäinen kierros käydään YouTubessa ja kwc.fi-sivulla 26.-29. elokuuta. Kisavideot listataan sivulle torstaiaamuna ja niitä saa äänestää sunnuntai-iltaan saakka. Videoraati valitsee 17 parasta laulajaa finaalikierrokselle, johon kutsutaan myös kolme yleisön suosikkia. Maanantaina 30.8. julkaistaan 20 laulajaa, jotka kisaavat finaalin kakkoskierroksella.

20 parasta laulajaa nähdään suorassa finaalilähetyksessä lauantaina 4.9. kello 18-22. Striimi on katsottavissa Ilta-Sanomien sivulla sekä YouTubessa, ja siinä ratkeaa karaoken suomenmestari 2021, yleisön suosikki sekä ketkä kolme edustavat Suomea karaoken MM-finaalissa marraskuussa. Voittajalle on luvassa myös oma biisituotanto ja kaikki finalistit saavat palkintoja mm. Singalta.

Muistathan kannustaa ja äänestää omia suosikkejasi!

Etkö ehtinyt itse osallistua tänä vuonna? Nyt onkin hyvä hetki treenata, sillä vuoden 2022 kilpailu aloitetaan heti tammikuussa.