KWC INDUSTRY DAY 14.11.2017

Kulttuuriareena Gloria.

10:30-10:40 Luca Gargano: Laulaminen on ihmisen parasta puuhaa.

Karaoken maailmanmestaruuskilpailuiden päätuottaja, toimittaja-muusikko Luca Garganon avauspuheenvuoro laulamisen merkityksestä ihmiselle. Samalla pari sanaa päivän ja koko viikon kulusta.

10:45-11:00 Christa Renwall: Mielen harjoittelun tärkeys matkalla artistiksi

Mikä on Core Sound Method? Minkälainen rooli ja vaikutus on laulajan itsetunnolla, itseluottamuksella ja itsevarmuudella? Miten lisätä luovuutta laajentamalla positiivista mielentilaa ja ennen kaikkea: miten oppia ohjelmoimaan ajatusmallejaan niin, että suoriutuu optimaalisesti niin treeneissä, keikoilla kun studiossa. Puhujana metodin kehittäjä, laulaja-laulunopettaja Christa Renwall.

11:15-11:45 Lauri Hämäläinen: Kuinka saada paras lopputulos studiossa?

Miten valmistautua studiosessioon? Mitkä asiat vaikuttavat onnistumiseen – ja epäonnistumiseen? Miten studiossa laulaminen eroaa muusta laulamisesta? Lauri Hämäläinen on tuottaja-muusikko, joka on työskennellyt lukuisten artistien kanssa, sekä tuottanut bändejä mm. Universal Musicille ja Sakaralle. Puheenvuorossa käsitellään sitä, mitkä asiat ovat tuottajan silmin katsottuna niitä, jotka vaikuttavat lopputulokseen.

12:00-12:15 Raija Silfverberg: Complete Vocal Technique

Raija Silfverberg on laulunopettaja, kuoronjohtaja, äänenkäytön kouluttaja, laulaja ja musiikinopettaja, jonka opetus perustuu tanskalaiseen Complete Vocal Technique -metodiin. Raijan opetusfilosofian ydin on, että kaikki voivat oppia laulamaan, ja kaikki äänenkäytön tavat on mahdollista tuottaa terveellä tekniikalla. Complete Vocal Technique perutuu ajatukseen neljästä äänenkäytön moodista, joita harjoittelemalla jokainen voi oppia käyttämään ääntään monipuolisesti ja ilmaisuvoimaisesti.

12:30-12:45 Michael Yelvington: Karaoke World Championships (15th Anniversary)

What is KWC and why is it the largest and most prestigious amateur singing contest in the world? Why is it a good thing for a singer to enter a global competition? Is singing a sport? What is our goal and how do we achieve world peace by singing?

13:00-13:15 Haastattelussa Petra: Laulaja vs. artisti?
Mikä erottaa laulajan ja artistin? Miten levyttävä ja tiukasti keikkaileva artisti huoltaa ääntään ja pitää itsensä laulukunnossa? Kuinka paljon työaikaa kuluu kaikkeen muuhun, paitsi itse laulamiseen?

13:30-13:45 Kati Nieminen: Lasten musiikkiharrastusten tärkeys

Puhujana musiikkikoulu Jamkidsin ja musiikkikoulu Demon rehtori Kati Nieminen. Aiheina lasten musiikkiharrastusten tärkeys ja vaikutus, koska ja miten musiikkiharrastus kannattaa aloittaa sekä millaista opetusta Jamkids ja Demo tarjoavat?

Klo 14-18 KWC JUNIOR -kilpailu eli lasten ja nuorten karaoken MM-finaali.

 

Näytteilleasettajina mm. KSF, Soundtools, Muvika, Singa, Hierontamutka (Voice Massage), Mumin Kaffe, JamKids -muskari, Musiikkikoulu Demo, Anna Vihonen ja Lasten Oma Radio. Lisäksi klo 11.00 alkaen aulassa lasten karaoke, KJ Aida.

Vapaa pääsy. Eteispalvelu 2,5 €.