KWC 2019 – osallistu

Oletko sinä etsimämme harrastajalaulaja – haluatko edustaa Suomea MM-kisoissa? Karaoken MM-finaali lauletaan marraskuussa Japanin pääkaupungissa Tokiossa. Nyt on siis mahdollisuus laulaa itsensä Japaniin kisaamaan maailmanmestaruudesta!

Suomen KWC-loppukilpailu tulee jälleen olemaan maan laadukkain harrastajalaulukilpailu: kilpailun sääntöjen mukaan kuka hyvänsä, joka ei ole päätoiminen laulaja, saa osallistua. Kilpailu pidetään tuttuun tapaan Original Sokos Hotel Vantaan ravintola Tulisuudelmassa 30.-31.8.2019.

Tänä vuonna kilpailuun ilmoittaudutaan joko vapaamuotoisella lauluvideolla tai karsintojen kautta. Videoilmoittautuminen on avattu tälle sivulle (skrollaa hieman alas) ja kestää juhannussunnuntaihin 23.6. saakka. Videolla saa laulaa musiikin päälle tai ilman musiikkia. Videon ei tarvitse olla karaokesta, tärkeintä on että laulu kuuluu selvästi ja laulaja näkyy kuvassa. Kappaleen ei tarvitse olla kokonainen, mutta laulua pitäisi olla noin minuutin verran.

Kisaan lähetettyjä videoita voi heinäkuussa äänestää Suomen KWC:n sivulla, ja eniten ääniä saaneet laulajat pääsevät mukaan Suomen finaaliin. Videoraati valitsee myös osan laulajista. Jos kiellät videosi julkisen esittämisen, vain raati näkee sen.

Karsinnoista kerrotaan myöhemmin KWC:n sivuilla.

Karsinnoista ja videoilmoittautumisista kutsutaan yhteensä noin 50 laulajaa Tulisuudelmaan kilpailemaan kisapaikasta MM-finaalissa. Suomen KWC:ta järjestävä Singa lähettää Tokioon vähintään kaksi laulajaa. Suomea edustamaan valituille laulajille kustannetaan matkat, majoitukset sekä ylläpito kisamatkalla.

Tervetuloa kisaamaan karaoken maailmanmestaruudesta!

[]
1 Step 1
En salli videoni julkista esittämistä
Tiedostokoko max 100MB. Sallitut tiedostotyypit ovat .mp4, .mov, .mpg, .avi ja .mpeg.
HUOM! Jos kiellät videosi julkisen näytön, se ei pääse mukaan videoäänestykseen.

Kilpailijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta 30.8.2019 mennessä. Hänen pitää olla Suomen kansalainen tai asunut viimeiset kolme vuotta yhtäjaksoisesti Suomessa. KWC:n sääntöjen mukaan kilpailijan tulee täyttää harrastajan kriteerit, eli hän ei saa ansaita pääelantoaan laulamisella. Kilpailijalla ei saa olla voimassa olevaa levytys-, keikkamyynti- tai managerointisopimusta laulajana. Omakustanteita tai pienyhtiöiden indielevytyksiä ei lasketa kilpailemisen estäviksi sopimuksiksi. Kilpailijan pitää tarvittaessa kyetä todistamaan, että yli 50% hänen tuloistaan tulee muualta kuin laulamisesta. Mikäli kilpailija on menneisyydessään laulanut työkseen, vaaditaan siitä viiden vuoden tauko ennen osallistumista KWC-kilpailuun. Kilpailija saa olla edustanut Suomea KWC:ssa aiemmin, kunhan edustustehtävän jälkeen on ollut kaksi välivuotta. Maailmanmestaruuden kerran voittanut ei voi osallistua samaan sarjaan uudestaan. Osallistuessasi vakuutat antamiesi tietojen oikeellisuuden. Mikäli et ole varma osallistumisoikeudestasi, ota yhteyttä kilpailun tuotantoon.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right