Suomen edustajat 2017

Naiset

Saija Loukkola

Ikä: 28
Paikkakunta: Helsinki

Saija on kilpailukonkari, sillä hän on osallistunut karaoken maailmanmestaruuskisojen karsintoihin ja muihin laulukilpailuihin vuodesta 2013 alkaen. Omien sanojensa mukaan aikaisemmin hyvin epävarma laulaja ja esiintyjä on saanut muutaman vuoden sisällä lisää itsevarmuutta, ja uskoo sen mahdollistaneen paikan vihdoin Suomen edustajistossa!

Tanja Mujunen

Ikä: 22
Paikkakunta: Helsinki

Tanja osallistui karaokekisoihin ensimmäisen kerran ystävänsä ehdotuksesta vuonna 2014, ja kahta vuotta myöhemmin hän ihastutti Tanja Marina -nimellä tuomareita ja yleisöä Talent Suomessa. Tanja odottaa kisaviikolta erityisesti uusia kokemuksia ja uusien ihmisten kohtaamista.

Miehet

Terry Kim

Ikä: 33
Paikkakunta: Tampere

Terry Kim on kisakonkari, joka eteni viimekin vuonna Suomen finaaliin, mutta joutui jättämään kisan kesken sairastumisen ja äänen menettämisen takia. Terry Kim osallistui myös tämän vuoden Voice of Finlandiin saaden kaikki tuomarit puolellensa jo ensimmäisessä jaksossa.

Malcom Shroff

Ikä: 35
Paikkakunta: Vantaa

Malcom on laulanut karaokea yli 10 vuotta ja keikkaillut bilebändien solistina. Hän tähtää tyynesti koko kilpailun voittoon ja odottaa eniten esiintymistä kansainvälisen tuomariston edessä.

Duetot

Sari Hjelt & Alexis Hjelt

Ikä: 25 & 33
Paikkakunta: Vantaa

Sari voitti ensimmäisen karaokekilpailunsa jo 18-vuotiaana ja edustaa nyt toistamiseen Suomea karaoken MM-kisoissa; vuonna 2013 hän kilpaili soolosarjassa. Sari opiskeli Laajasalon opistossa laulusolistiksi ja kilpaili, kuten myös Alexis, the Voice of Finlandissa vuonna 2014. Hän odottaa finaaliviikolta erityisesti sitä, kun musiikin ja karaoken ystävät kokoontuvat yhteen.

Alexis esiintyi ensimmäisen kerran 3-vuotiaana siskonsa häissä ja tulkitsi Virve Rostin kappaleen “Sata salamaa”. Laulaminen on kulkenut lähellä sydäntä, ja karaoke ilmaantui kuvioihin Alexisin ollessa noin 20-vuotias.

Wi-aam ”Viikku” Juwaisir & Joonas Malmivaara

Ikä: 24 & 34
Paikkakunta: Vantaa & Helsinki

Viikku on kokenut karaokejuontaja, jolla on kilpailukokemusta jo muutaman vuoden ajalta. Hän odottaa finaaliviikolta haasteita, hauskanpitoa, hyvää seuraa ja onnistumisia.

Joonaksen ensikosketus karaokeen tapahtui noin 10 vuotta sitten. Trubaduurinakin esiintyneen Joonaksen mielestä on tärkeintä, että esitys herättää tunteita tavalla tai toisella – sillä kaikki kädenlämpöinen on no thanks!