Kiitos kisaajille – nähdään taas ensi vuonna!

KWC kilpailut ovat tämän vuoden osalta ohi. Suomenmestaruuden 2022 voitti Moose Hurskainen ja toiseksi tuli Ilari Kekki. Moose ja Ilari edustivat Suomea yhdessä Sari Maria Kankkosen kanssa MM-finaalissa Norjassa.

MM-voittoon soolosarjassa ylsi Indonesian Keke Adiba. Toiseksi tuli USA:n Sia Chandler ja kolmanneksi Meksikon Brenda Gaviño. Moose oli soolosarjan 17. ja Ilari & Sari jäivät täpärästi Top20-kierroksen ulkopuolelle. Duettosarjassa Moose ja Sari toivat pronssia Suomeen! Duetot voitti Panama ja toiseksi tuli Kanada. Onnittelut Suomen kisaajille ja suurkiitos kaikille, jotka olitte mukana tämän vuoden tapahtumissa!

Ensi vuoden KWC Finland -kilpailun yksityiskohdat julkistetaan vuodenvaihteessa. Ilmoittautuminen ja karsinnat järjestetään keväällä, ja Suomen finaali tullaan laulamaan tämän vuoden tapaan alkukesästä.

Vuoden 2023 MM-finaali kisataan marraskuussa Panamassa. Kilpailun järjestäjä Singa lähettää finaaliin ainakin kaksi laulajaa edustamaan Suomea.

Mainiota loppuvuotta laulukisojen ystäville! Nyt on hyvä hetki valita biisejä ja hioa omaa kisarepertuaariaan.
Nähdään taas ensi vuoden puolella!