KWC Suomi 2023 on nyt käynnissä!

Kuka kruunataan mestariksi elokuussa KWC Suomi 2023 -finaalissa Vantaalla? Ketkä edustavat marraskuussa Suomea Karaoken MM-kisoissa Panamassa? Voitko se olla esimerkiksi sinä? Ja voitko osallistua kisaan lempikaraokebaaristasi tai vaikka omasta olohuoneestasi? Kyllä vaan voit!

Suomen ja koko maailman suurin karaokekisa on taas käynnissä!

Karaoke World Championships -kilpailu on taas entistä isompi: karaokealusta Singan järjestämässä kilpailussa on mukana laulajia noin 30 eri maasta, ja tuhannet laulunharrastajat kisaavat pääsystä Panaman finaaliin.

Karsintoja järjestetään Singa-baareissa ympäri Suomen, ja paikat sekä päivämäärät löytyvät viralliselta kisasivulta sitä mukaa kun niitä varmistuu. Kannattaa siis merkata tämä osoite talteen ja seurata sitä pitkin kevättä: www.kwc.fi/suomi/suomi-2023/. Kisasivulle päivitetään myös jatkoon päässeiden laulajien nimet.

Tervetuloa mukaan KWC Suomi 2023 -laulukilpailuun!

PS. Haluaisitko KWC-karsinnan omaan lempibaariisi? Vinkkaapa asiasta baarin henkilökunnalle!

Kilpailun säännöt
KWC Suomi Facebookissa
KWC Suomi Instagramissa
Karaoke World Championships Official
Singa-baarit Suomessa, täällä saatte ladata kisan mainoskuvat sekä ilmoittautua karsintapaikaksi!