2021 alkukarsinnat netissä – osallistu nyt

KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailussa lauletaan tänä vuonna soolosarjan nettikarsintoja tammikuun lopulta aina toukokuun loppuun saakka.

Seuraamme tarkasti koronaepidemian rajoituksia, ja päätämme vasta keväämmällä miten tänä vuonna toimitaan baarikarsintojen sekä semifinaaleiden osalta. Mikäli kesällä on taas mahdollista järjestää yleisötapahtumia, lauletaan SM-finaali Original Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa 27.-28.8.2021. Kaksipäiväinen finaali luonnollisesti striimataan tuttuun tapaan.

Osallistumisohjeet:

Valitse karaokebravuurisi, jolla haluat kilpailla, ja harjoittele se hyvin. Kuvaa kisavideosi ja lataa se Facebookin Karanteenikaraoke-ryhmään. Karanteenikaraoke on KWC karaoken suomenmestaruuskilpailun virallinen karsintaryhmä.

Liitä videosi tietoihin nämä tekstit:
”Kilpailukappaleeni karaoken sm-kilpailuun.”
Koko nimi, kotipaikkakunta, ammatti sekä hashtag #karaokensuomenmestari

Kilpailuun ilmoittautuminen ei maksa mitään. Kilpailun tarkemmat säännöt löydät täältä.

Karsintavideoita arvioidaan toukokuun loppuun saakka ja joka kuukausi ryhmästä poimitaan eniten tykkäyksiä saaneet semifinaaliin. Myös videotuomaristo poimii laulajia jatkoon, eli tykkäykset eivät ratkaise kaikkea, mutta muista toki mainostaa kavereillesi, että olet kisassa mukana.

Kaikki semifinalistit listataan tälle sivulle. Seuraavat semifinalistit julkaistaan helmikuun lopussa.