Suomen ja koko maailman suurin karaokekisa alkaa taas!

Kotimaisen karaokepalvelu Singan järjestämässä Karaoke World Championships -kilpailussa on mukana laulajia yli 30 eri maasta, ja toistakymmentätuhatta laulunharrastajaa kisaa pääsystä Turun finaaliin.

Maailman suurin karaokekilpailu lauletaan ensi vuonna Logomossa. Turku kutsuu ensin elokuussa Suomen parhaat karaokelaulajat mittelemään suomenmestaruudesta ja myöhemmin lokakuussa koko maailma tulee Turkuun, kun Logomossa lauletaan 22. Karaoken MM-finaali!

Elokuussa Logomossa valitaan suomenmestarit ja mm-joukkueet sekä soolo- että duettosarjoissa. Suomea edustaa MM-finaalissa neljä solistia ja kaksi duettoa.

Voit osallistua kisaan lempikaraokebaaristasi tai vaikka omasta olohuoneestasi, sillä somekarsintoja on entistä enemmän. Tänä vuonna KWC:hen voi osallistua baarien ohella Instagramissa, Tiktokissa sekä Facebookissa.

Karsintoja järjestetään tammikuusta toukokuun loppuun Singa-baareissa ympäri Suomen, ja paikat sekä päivämäärät löytyvät viralliselta kisasivulta sitä mukaa kun niitä varmistuu. Kannattaa siis merkata tämä osoite talteen ja seurata sitä pitkin kevättä: https://www.kwc.fi/suomi/kwc-suomi-2024/. Kisasivulle päivitetään myös jatkoon päässeiden laulajien nimet.

KWC:n säännöt voit tarkistaa täältä: https://www.kwc.fi/suomi/kilpailun-kulku-saannot-ja-arvostelukriteerit/

Tervetuloa mukaan KWC Suomi 2024 -laulukilpailuun ja samalla Karaoken MM-kisaan!